Rostkávé

   kavezz a mellrak ellen logo

rostkave

Próbálja ki Ön is a prémium MAKKA instant Rost kávé nyerő-hármasát: 100%-os Arabica instant kávé

megkoronázva a zöld kávé lendületével és a nélkülözhetetlen rostok védelmével


lassuk-mit-kaphat

élelmi rostok Az élelmi rostok segíthetik az emésztést, szervezete gyorsabban feldolgozza a bevitt kalória mennyiséget zöld kávé A koffein felfrissíti és energiát ad a mozgáshoz, a napi teendőihez.
zöld kávé A zöld kávéból kinyert klorogénsav felgyorsíthatja az anyagcseréjét, csökkentheti a raktározást, és ezzel gátolhatja a zsírréteg kialakulását. rostok A rostok csökkenthetik a koleszterinszintet, így Ön kivédheti a szívbetegségeket.
zöld kávé A rostok lassíthatják a szőlőcukor felszívódását, ezért a vércukorszintje kevésbé ingadozik, ami hasznos lehet, ha Ön fogyókúrázik vagy cukorbeteg. Rost kávé Tegyen az egészséges életmódért MAKKA Rost kávé fogyasztásával: szerezze meg készítményünket!

vasarloink-tapasztalata

"Egy hónapja iszom a MAKKA Rost kávét, és teljesen rászoktam. Régebben égett a kávétól a gyomrom, de most már sosincs ilyen problémám. A Rost kávé élvezetéről nem kellett lemondanom, és az anyagcserém határozottan jobb lett!"

Budapest, P. Elena (27 éves)

"Egyre nehezebb vigyáznom az alakomra. Igazán nem eszek többet, mint évekkel ezelőtt, mégis hízok. A MAKKA Rost kávét lányom ajánlotta, hiszen zöld kávé kivonatot tartalmaz, így segít a kilók elleni harcban. A férjem szerint észlelhető a változás rajtam."

Miskolc, F. Éva (55 éves)

További termékeinket megtalálja a Makkabrand.hu oldalon.