Rostkávé

   kavezz a mellrak ellen logo

A koleszterin csökkentése élelmi rostokkal is lehetséges

Szeretne végre kicsit egészségesebben élni? Tart a magas koleszterin szinttől és az ezzel járó szövődményektől, de mégsem szeretne lemondani kedvenc ételeiről? Van megoldás! Az élelmi rostok, valamint korszerű táplálkozási kozmetikumok segítségével Ön is hatékonyan kordában tudja tartani koleszterin szintjét.

Az élelmi rostok segítségével nem csak fogyás érhető el, de lassítja az emésztést, megszünteti a székrekedést és a koleszterin magas szintjét is hatékonyan csökkenti. Egy felnőtt emberi szervezetnek az élelmi rostokból napi adagban 20-35 grammra van szüksége. Honnan vehetjük magunkhoz ezt a tápanyagot? Az élelmi rostok megtalálhatóak gabonafélékben, hüvelyesekben, zöldségben, gyümölcsben és a rost kávéban is.

Szeret kávézni és nem szeretne lemondani róla? Nem is kell, hiszen a MAKKA® természetes eredetű és egészséges Rostkávéja segíti egyensúlyba hozni egészségét! A klasszikus kávéhoz hasonló hatást, aromás ízvilágot és egészséges életmódot kínálnak Önnek a MAKKA® kávék, tegye próbára Ön is!

https://www.vitalvar.hu/makka-rost-kave#.VGH5Hmc0_cs