Rostkávé

   kavezz a mellrak ellen logo

 kávé3

Az elmúlt években rohamosan terjednek az úgy nevezett civilizációs betegségek. A gyors életvitel és a túlhajszoltság hozzájárul ahhoz, hogy az emberek rossz étkezési szokások rabjai legyenek. Ki ne ismerné, milyen reggel a munkába rohanva gyorsan bekapni egy szendvicset és útközben meginni egy habos kávét?

Az élelmiszeripar szépen lassan reagál a 21. századi életvitelre, és innovatív megoldásokkal lehetőséget kínál az egészség fenntartására. Olyan termékekre kezdtek fókuszálni, melyek valamilyen táplálkozási előnyt hordoznak, túl azon, hogy élvezeti cikkek. Ezzel megszülettek a funkcionális élelmiszerek, azaz olyan módosított élelmiszerek, amelyeknek egészségi, vagy szépészeti haszonnal is rendelkeznek.

Mit érdemes tudni a MAKKA™ termékcsaládról?

A MAKKA™ egy új magyar márka a piacon, mely különböző hazai feldolgozású funkcionális élelmiszereket foglal össze. Jelenleg instant kávé készítményei vannak forgalomban, amiknek alapját 100%-os arabica kávé képezi. A termékek mindegyikében van egy, vagy több olyan plusz hatóanyag, ami hozzájárul a sugárzó vitalitás megőrzéséhez a mindennapokban.

Mik lesznek a ma és a holnap élelmiszerei?

A technológiai fejlődés és a megsokasodott klinikai vizsgálatok sokat lendítettek a piacon az elmúlt évtizedben. A funkcionális élelmiszerek orális alapú természetes egészségügyi termékek, melyek célzott tápanyagokat tartalmazó kevert elixírek és antioxidánsok. Felhasználásuk szerint lehetnek megelőző hatásúak, vagy kezelésre, kúrára is használhatják őket egy konkrét probléma esetén.

Sokan szkeptikusak a funkcionális élelmiszerekkel szemben, és csupán egy hangzatos marketing trükköt sejtettek a dolog mögött. Ugyanakkor az elmúlt 10 évben előre haladott gyártási technológiák és a növekvő klinikai adatok kellő bizonyítékkal szolgálnak a funkcionális élelmiszerek hatékonyságát illetően.

Eltérően a megszokott étrend-kiegészítő termékektől az új típusú funkcionális élelmiszerek ma sokféle formában valósulhatnak meg, beleértve a kávék, italok, porok (szemben a hagyományos kapszulával). Bár a fogyasztók nagyobb bizalommal rendelkeznek a kapszulák hatékonyságát illetően, mégis a funkcionális élelmiszerek népszerűségének növekedésére lehet számítani, mert felgyorsult életvitelünk mellett kényelmesebben magunkhoz vehetők.

MAKKA™ COFFEE VITALIS- zöld kávé kivonattal

A fogyás lehet kellemes is! Vegyítettük a zöld kávé erejét a fekete kávé zamatos frissességével. A Coffee Vitalisban található klorogénsav felgyorsíthatja az anyagcserét, és csökkentheti a raktározást, valamint a zsírréteg kialakulását.

MAKKA™ WELLCOFFEE- gyógygomba kivonattal

Több mint gyógygomba. Több mint kávé. A Well Coffee egy speciális instant kávé, mely ganoderma kivonatot tartalmaz. Ízében és a szervezetre gyakorolt pozitív élettani hatásait tekintve is kiváló: csökkentheti a koleszterin szintet, gátolhatja a gyulladásokat.

MAKKA™ ROST KÁVÉ- rostokkal és zöld kávéval

Végre egy kávé, ami kezeli a rendszertelen evéssel járó problémákat! A Rost kávé gazdag élelmi, vízben oldódó rostokban, így hozzájárul az egészséges emésztéshez. Valamint, zöld kávé kivonatával gyorsítja hirtelen bevitt szénhidrátok feldolgozását. Ezzel gátolva a zsírréteg kialakulását.

MAKKA™ BEAUTY COFFEE- kollagén peptiddel

Tegyen egy csészével a szépségért! A Beauty Coffee kollagén peptidet tartalmazó instant kávé. Fogyasztásával kisimulhatnak a ráncok, feszessé válhat a bőr. Német alapanyagú, innovációs megoldás a mindennapok rohanó életvitelű hölgyének, aki igényes a megjelenésére.