Rostkávé

   kavezz a mellrak ellen logo

informaciok

Karcsúsíts rostokkal!

Tudtad, hogy a rostok fogyasztása teltségérzetet okoz, kalóriahozzáadás nélkül, így a fogyókúra ideális kiegészítője is lehet? Tudj meg többet:

további részletek

Minőségi étrend-kiegészítő a testsúlykontrollért

Napjainkban az egészséges életmód, testünk formálása és az optimális testsúly megtartása kiemelten fontos szerepet játszik életünkben, melynek érdekében a kiegyensúlyozott és változatos étkezés, valamint a rendszeres testmozgás elengedhetetlen a mindennapjaink során. Modern világunk minőségi élelmiszerei és készítményei változatos és egészséges megoldásokat kínálnak a testsúlykontroll érdekében, melyek közül széles körben hatékonyan alkalmazott és kedvelt lehetőség a rost kávé.

további részletek

Rost kávé fogyasztás és a cukorszint szabályozás

Napjainkban a genetikai adottságoknak és a helytelen életmódnak köszönhetően számos olyan betegség és egészségügyi probléma ismert, amely kortól és nemtől függetlenül óriási tömegeket érint, valamint népbetegségeknek tekinthető, melyek között a cukorbetegség az egyik legjellemzőbb. Az egészségtudatos életmód, a rendszeres és változatos táplálkozás, valamint a rendszeres testmozgás mind-mind hozzájárulnak az optimális vércukorszint fenntartásához, a gyógyszeres kezelések mellett, valamint annak elkerülése érdekében is hatékonynak bizonyulnak.

további részletek

Az élelmi rostok feladata

A rostok olyan összetett szénhidrátok, melyeket szervezetünk nem képes lebontani és feldolgozni az ehhez szükséges enzimek hiányában, azonban ezek mégsem felesleges anyagok testünk számára, fontos szerepet töltenek be egészségünk megőrzése érdekében. A helyes táplálkozás során nagy szerepet kap a teltségérzet, amely az élelmi rostoknak köszönhetően alakul ki és segít megakadályozni a túltáplálkozást és ezzel az elhízást, valamint a vércukorproblémák kialakulását is.

további részletek

A koleszterin csökkentése élelmi rostokkal is lehetséges


Szeretne végre kicsit egészségesebben élni? Tart a magas koleszterin szinttől és az ezzel járó szövődményektől, de mégsem szeretne lemondani kedvenc ételeiről? Van megoldás! Az élelmi rostok, valamint korszerű táplálkozási kozmetikumok segítségével Ön is hatékonyan kordában tudja tartani koleszterin szintjét.

további részletek

A zöld kávé mentális hatásai

A természetes élelmiszerek és étrend-kiegészítők manapság életünk szerves részét képezik, hiszen rendszeres fogyasztásuk hozzájárul az egészséges és kiegyensúlyozott életmód kialakításához, amely hosszútávon biztosíthatja a fizikai és mentális fittséget.

további részletek

A MAKKA Rost kávé szervezetre gyakorolt hatásai

Az egészséges táplálkozás ma már egyre több ember életének szerves részét képezi. Egyre többen fogyasztanak MAKKA Rost kávét, amely számos jótékony hatással bír szervezetünkre, emellett a fogyókúrás folyamatokat is elősegíti mindenféle drasztikus diéta nélkül. Az egészség rendkívül fontos mindenki életében, így érdemes odafigyelnünk arra, miket fogyasztunk és milyen hatást gyakorolunk ezzel szervezetünkre.

további részletek

Mi az élelmi rostok szerepe az egészséges étrendben?

Bár az élelmi rost nem egy "tápanyag", mégis fontos összetevője étrendünknek. A tény, hogy felszívódás nélkül megy át testünkön, adja jelentőségének fő okát. Az élelmi rost vagy más nevén “nyerstáplálék” megnevezés a növények ehető részét takarja, mely nem tud megemésztődni, illetve felszívódni a vékonybélben, így érintetlenül halad tovább a vastagbélbe.

további részletek

5 érdekes tény a rostokról

Egészséged fontos bástyája a kiválóan működő bélrendszer. A táplálékokban rejlő növényi rostanyagok támogatják emésztésedet, és segítenek megszabadulni a méreganyagoktól. Nemcsak az elhízás esélyét csökkentik, de számos komoly betegségtől is megóvhatnak. Ismerd meg közelebbről a rostok természetet, hogy minden előnyüket tökéletesen kihasználhasd!

további részletek

A holnap élelmiszerei

Az elmúlt években rohamosan terjednek az úgy nevezett civilizációs betegségek. A gyors életvitel és a túlhajszoltság hozzájárul ahhoz, hogy az emberek rossz étkezési szokások rabjai legyenek. Ki ne ismerné, milyen reggel a munkába rohanva gyorsan bekapni egy szendvicset és útközben meginni egy habos kávét?

további részletek